Referenser


City Self-Storage Toshiba Intercult Reco1000 SkandiaMäklarna
Kultur och Näringsliv HemOnline Brudvals Reco14y

För mer information eller fler referenser, kontakta oss


Mycket bra service i samband med min flytt den 1 oktober 2009. Trevligt bemötande, hjälpsamhet, glatt humör,väl uförd flyttstädning. Tack vare FlyttGiganten gick flytten jättesmidigt.

Ann Blomqvist


Jag har bara gott att säga om Flyttgiganten. De kom i tid, var snabba och varsamma, lyhörda och mycket häjlpsamma. Kort sagt - alla våra mellanhavanden var mycket tillfredsställande och korrekta. Stockholm augusti 2009

Marianne Kihlberg
Jag har använt Flyttgiganten för två flyttningar i juli-augusti i år, dels för vår sons flytt,dels vår egen flytt från hus till lägenheter.Jag är mycket nöjd med deras insats!Förutom att de var mycket trevliga, var de oerhört effektiva, snabba och noggranna.De hjälpte oss dessutom med att montera ner bokhyllor, lampor, gamla kontorshurtsar, även sånt som inte skulle med i flytten fick vi hjälp med att slängai en container som vi hade på vår tomt.Uppskattar också deras administrativa talang med att vara noga med start och avslutningstider, vi fick signera när de började och slutade.Kan verkligen rekommendera detta företag när ni ska flytta!

Kerstin Bohlin
Flyttgiganten är en seriöst flyttfirma som tar ansvar. Tider hålls, noggrann och försiktig flytt, trevliga grabbar och bra pris, rekommenderas!

Lars Elffors


Söker Du en pålitlig flyttfirma som är rädd om ditt bohag? Anlita Flyttgiganten för en effektiv flytt till bra pris. Effektiv, lyhörd och professionell personal ser till att flytten går smidigt!

Familjen Jernström-Gustafsson


Proffsigt, pålitligt, punktligt och mycket trevligt!

Ulrika Uhlin

Vi stöder Svensk hockey Hammarby Hockey Wings Hockey Järfälla Hockey AIK TEAM 12 Hässelby Kälvesta Hockey Club